Bretelswinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Reviews

Mijn man wilde oa graag nieuwe zakdoeken voor zijn verjaardag, deze site online gevonden. Veel keuze en leuke kleuren.. er is ook een mogelijkheid om je cadeau in te laten pakken.( fijne bijkomstigheid).. Manlief helemaal blij met de zakdoeken

Gea 23/07/2024

Hele mooie kwaliteit stropdassen, heb al een stuk of 10 inmiddels.


Tevreden klant

Ilias Bosman 23/07/2024

Mooi op tijd keurig verpakt goede prijs mooi product geen klachten

Cok Van dalen 21/07/2024

Korte lijntjes en super snelle levering.
Niet de laatste keer dat ik hier bestel

Hennie Sterk 21/07/2024

Heel snelle levering en de manchetknopen zien er heel netjes uit. Ik had deze besteld samen met een ander paar omdat ik nog twijfelde maar nu ik ze thuis heb weet ik zeker dat dit ze worden!!!

Dennis van Delft 19/07/2024

Snel bezorgd, volgende dag in huis. Goede kwaliteit en netjes verpakt! Niks op aan te merken, gewoon heel goed!

Francisca van der Want 17/07/2024

Prima bretels, mooie kleur. Snel geleverd.

Bart 16/07/2024

Eindelijk bretels waarvan de klemmen goed werken.
Terecht werkbretels genoemd, maar qua confectie
doen ze ook prima hun decoratieve werk! Ik hoop zomaar
dat er ook andere kleuren van zullen worden aangeboden!
Een tevreden klant!

Jan Bloeming 16/07/2024

Bretelswinkel.nl heeft een uitgebreide collectie bretels. Ik zocht er 1 voor mijn werkbroek. ook daar ruime keuze en degelijke kwaliteit met grote metalen clips en brede elastische banden. Na 2 dagen geleverd. Prima prijs kwaliteit verhouding. Aanrader!

Ies Biekart 16/07/2024

Daags na het bestellen en in uitstekende staat ontvangen!

E van Leeuwen 15/07/2024


Mijn man wilde oa graag nieuwe zakdoeken voor zijn verjaardag, deze site online gevonden. Veel keuze en leuke kleuren.. er is ook een mogelijkheid om je cadeau in te laten pakken.( fijne bijkomstigheid).. Manlief helemaal blij met de zakdoeken
Gea

Hele mooie kwaliteit stropdassen, heb al een stuk of 10 inmiddels.


Tevreden klant

Ilias Bosman
Mooi op tijd keurig verpakt goede prijs mooi product geen klachten
Cok Van dalen
Korte lijntjes en super snelle levering.
Niet de laatste keer dat ik hier bestel
Hennie Sterk
Heel snelle levering en de manchetknopen zien er heel netjes uit. Ik had deze besteld samen met een ander paar omdat ik nog twijfelde maar nu ik ze thuis heb weet ik zeker dat dit ze worden!!!
Dennis van Delft
Snel bezorgd, volgende dag in huis. Goede kwaliteit en netjes verpakt! Niks op aan te merken, gewoon heel goed!
Francisca van der Want

Betaal veilig online

×