Bretelswinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Bretels bedrukken

Bij ons heeft u eindeloze mogelijkheden voor het bedrukken van bretels. Wij ontwerpen graag unieke bretels waarin al uw wensen optimaal worden verwerkt. Vanaf 10 stuks is het al mogelijk om uw bretels te bedrukken! Vanaf 30 bretels is het mogelijk om deze geheel op maat te laten maken!

Mail ons de gewenste kleur, eventueel uw logo, het type bretels en uw verdere wensen! Dan sturen wij u binnen 2 werkuren vrijblijvend uw ontwerp met offerte. Na uw goedkeuring kunnen bedrukte bretels overigens al met een levertijd van 1 á 2 weken geleverd worden. Bij het op maat weven van bretels hanteren we een levertijd van 3 á 4 weken!

Direct offerte aanvragen

1. Kleur

Bent u op zoek naar een specifieke kleur voor uw bretels? Geen enkel probleem. We hebben een ruim assortiment aan bretels. Daarnaast kunnen we alle kleuren exact matchen vanaf 30 stuks door de bretels op maat te laten maken vanuit zijde dan wel polyester. Als u ons het kleurnummer laat weten zullen we dit in het ontwerp verwerken. Overigens is het ook mogelijk bijpassende accessoires zoals bijvoorbeeld stropdassenstrikkenshawls, pochetten of overige accessoires te leveren.

2. Logo

Om een uniforme uitstraling te realiseren voor evenementen is het interessant om bretels te laten bedrukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van bretels op: beurzen, voor uw vereniging/ team of wellicht voor op andere evenementen. U kunt de bretels uniek maken door een logo naar wens te laten bedrukken. Hieronder diverse voorbeelden van mogelijke opties voor het bedrukken van uw logo (1. Logo verticaal over de hele banden 2. Logo horizontaal ):

Bretels Bedrukken NL

3. Type bretels

Doorgaans wordt bij het bedrukken van bretels gebruik gemaakt van y-bretels. Er kan echter bijvoorbeeld ook worden gekozen voor x-bretels, luxe bretels, dames bretels en bretels met 6 clips.

4. Bretels laten maken

Vanaf 30 stuks maken we bretels geheel op maat en zijn de mogelijkheden uitgebreid. Zo kunt u bij het maken van bretels onder andere kiezen uit het type bretel, de breedte van het elastiek, het type clips, de lengte en de kleur van het eventuele leer. Onderstaand een aantal unieke opdrachten ter inspiratie:

4.1. Standaard bretels: Bedrukte bretels met all-over print op 3,5 cm breed elastiek en standaard clips.

 Captain Morgan bedrukte bretels     Hippische bedrukte bretelsBedrukte bretels tekst

4.2. Bretels met 6 clips: Bedrukte bretels met all-over print op 3,5 cm breed elastiek in een luxe uitvoering met 6 clips.

Stadtlaender bedrukte bretels

4.3. Werkbretels: Bedrukte extra brede werkbretels in een x-vorm met 5 cm breed elastiek. Daarnaast zijn er extra sterke clips gebruikt voor bevestiging op een werkbroek.

Werkbretels met logo     

Duidelijke website, snelle levering en een keurige das.
Fred Koene
De das was van goede kwaliteit en op tijd geleverd.
Fred Koene
prima bretels best tevreden
jkoos van der breggen
Goede service en kleur zo als het hoort op de foto’s
Simonis
Snelle levering en alles is keurig verpakt!
Ton Ravensbergen
Snelle levering goede kwaliteit je krijgt
Waar voor je geld
Wil Lambregts

Betaal veilig online

×