Bretels met logo

Bent u op zoek naar bretels met logo? Wij kunnen op diverse wijzen bretels van een logo voorzien. Vanaf 10 stuks is het mogelijk uw bretels van een logo te voorzien middels bedrukking. Vanaf 30 stuks ontwerpen en weven wij bretels op maat. Vragen? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.
 
bretels offerte

Bretels bedrukken of op maat weven

Bretels op maat produceren

Heeft u snel bretels met een logo nodig? Dan is bedrukking een goede keuze. Zowel logo's in 1 kleur als full colour logo's kunnen wij plaatsen op onze bretels. Hiervoor wordt speciale inkt gebruikt, zodat ook bij het uitrekken van de banden, uw logo mooi 'gevuld' blijft. Al vanaf 10 stuks voorzien wij bretels van uw logo. De levertijd is circa 2 weken.

bretels met logo

Heeft u speciale wensen? Dan is het op maat weven van bretels een goede keuze voor u. Een all-over dessin of logo op 1 plek, alles is mogelijk. Voor de levertijd moet u rekening houden met circa 8 tot 9 weken. De minimale bestelhoeveelheid is 30 stuks. 

Snel bretels in grote aantallen nodig? Geen probleem, wij houden grote voorraden aan. Bretels kopen kan eenvoudig via onze webwinkel of stuur een email met uw bestelling.

gepersonaliseerde bretels

Bretels met bedrukking en geweven bretels:

Hieronder zijn een aantal voorbeeld foto's te vinden betreft de mogelijkheden om bretels te bedrukken of te weven met uw logo.

Bretels met all over ingeweven logo:

bretels met logo

 

 Close-up van geweven bretels:

bretels met logo

 

Een zeer fijne definitie is haalbaar bij het op maat weven van bretels:

geweven bretels

Ma t/m Vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis.
Niet tevreden? Je mag je bretels binnen 30 dagen retourneren.
De bretels specialist in grote aantallen

Betaal veilig online

×