Bretels bedrukken

Bij ons heeft u eindeloze mogelijkheden voor het bedrukken van bretels. Wij ontwerpen graag unieke bretels waarin al uw wensen optimaal worden verwerkt. Vanaf 10 stuks is het al mogelijk om uw bretels te bedrukken! Vanaf 30 bretels is het mogelijk om deze geheel op maat te laten weven!

Mail ons de gewenste kleur, eventueel uw logo, het type bretels en uw verdere wensen! Dan sturen wij u binnen 2 werkuren vrijblijvend uw ontwerp met offerte. Na uw goedkeuring kunnen bedrukte bretels overigens al met een levertijd van 1 á 2 weken geleverd worden. Bij het op maat weven van bretels hanteren we een levertijd van 3 á 4 weken!

 

bretels offerte

1. Kleur

Bent u op zoek naar een specifieke kleur voor uw bretels? Geen enkel probleem. We hebben een ruim assortiment aan bretels. Daarnaast kunnen we alle kleuren exact matchen vanaf 30 stuks door de bretels op maat te laten weven vanuit zijde dan wel polyester. Als u ons het kleurnummer laat weten zullen we dit in het ontwerp verwerken. Overigens is het ook mogelijk bijpassende accessoires zoals bijvoorbeeld stropdassenstrikkenshawls, pochetten of overige accessoires te leveren.

2. Logo

Om een uniforme uitstraling te realiseren voor evenementen is het interessant om bretels te laten bedrukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van bretels op: beurzen, voor uw vereniging/ team of wellicht voor op andere evenementen. U kunt de bretels uniek maken door een logo naar wens te laten bedrukken. Hieronder diverse voorbeelden van mogelijke opties voor het bedrukken van uw logo (1. Logo verticaal over de hele banden 2. Logo horizontaal ):

 

Bretels Bedrukken

3. Type bretels

Doorgaans wordt bij het bedrukken van bretels gebruik gemaakt van y-bretels. Er kan echter bijvoorbeeld ook worden gekozen voor x-bretels, luxe bretels, dames bretels en bretels met 6 clips.

 

Bij het bedrukken van bretels geldt een termijn van 1-2 weken na uw goedkeuring. Spoedopdrachten zijn bij ons ook mogelijk op aanvraag, aarzel niet om hiernaar te informeren!

 

Ma t/m Vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis.
Niet tevreden? Je mag je bretels binnen 30 dagen retourneren.
De bretels specialist in grote aantallen

Betaal veilig online

×