Bretelswinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Zomer/ najaar trends 2013

bretels voorjaar trends 2013

Zodra de eerste warmere dagen zich aandienen kunnen de truien in de kast opgeborgen worden. En wat is daar het voordeel van? Juist ja, bretels zijn zichtbaar. Vind je een overhemd wat te saai, kies dan eens voor trendy bretels in frisse lentekleuren als pastelroze en pastelblauw. Daar wordt je direct helemaal vrolijk van.

Wat zijn nu dé fashion trends dit voorjaar op het gebied van bretels? Allereest zijn daar de bretels met lederen patten voor de echte gentle man. Hiervoor heb je wel knopen aan de binnenkant van je tailleband nodig, mocht je deze niet hebben dan kun je deze er altijd door een kleermaker in laten zetten. Bretels in een nonchalante casual look zijn absoluut een must have. Bijvoorbeeld de bovenstaande camelkleurige Profuomo bretels. Draag ze tijdens een feestje of andere niet-formele gelegenheid.

camelkleurige Profuomo bretels: Euro 49,95

Profuomo bretels 4Voor kantoordagen kies je eerder voor business bretels, zoals dit donkerblauwe exemplaar met polka dot dessins. Deze lente zien we ook veel bretels in pastelkeuren, zoals lichtroze en pastelblauw. Dé perfecte keuze voor uitbundige types.

donkerblauwe Profuomo bretels: Euro 49,95

Bretels met stropdas of pochet

Op de catwalk zien we dat bretels zowel met als zonder stropdas gedragen wordt. Op kantoordagen kun je je bretels combineren met een stijlvolle das, werk je in een formele omgeving kies dan voor een stemmige stropdas bijpassend bij de bretels. Juist ook leuk en verassend is om een stropdas in een geheel andere kleur dan de bretels te dragen, draag deze combinatie bij informele gelegenheden of op kantoor als daar een informele of creatieve werksfeer heerst.

Ook een aanrader is om de stropdas achterwege te laten en te kiezen voor een enkel pochet. De pochet is dit jaar echt in opkomst. In alle kleuren zien we deze accessoire voorbij komen. Ga je voor een pochet met bretels dan zit je dit voorjaar helemaal goed!

Bekijk ook

Soorten bretelsluitingen 1

Soorten bretelsluitingen

Tegenwoordig zijn er bretels in allerlei verschillende stylen en varianten. Zo kunnen ook de sluitingen van bretels verschillen. Hoe je deze bevestigd en bij welke style je welk type bretel nou precies draagt hebben wij voor jou op een rijtje gezet. 

Binnen 2 dagen had ik mijn gerse strik binnen. Top gegaan en alle beloftes zijn nagekomen. Kwaliteit van de strik is dik in orde.
Sam Boogaerdt
Uitstekende service, strik en bijpassend pochet besteld, snelle levering, uitstekende kwaliteit. Heb al vaker hier besteld nooit gedoe mee gehad.
GvdM
Uitstekende service, strik en bijpassend pochet besteld, snelle levering, uitstekende kwaliteit. Heb al vaker hier besteld nooit gedoe mee gehad.
GvdM
Twee paar bretels besteld. Een paar smallere donkerblauwe (dames) en een paar donkerblauw/wit geruit. Deze doen tenminste wat ze moeten doen en schieten niet los zoals goedkopere exemplaren. Mooi pakketje ook.
Marja
Goede telefonisch advies gehad
Betty van Arendonk

Mooie grote collectie met ruime keuzemogelijkheid, heb hiermee mijn eigen bretelcollectie met vele mogelijke kleuren dan ook royaal uitgebreid. In een woord ,TOP.

Piet Hummel

Betaal veilig online

×