Bretelswinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Zo voorkom je afzakkende banden van jouw bretels

Blog header Bretels

Bretels worden tegenwoordig graag en steeds meer gedragen. Ze worden gekozen voor hun functionaliteit, maar ook zeker voor het modieuze karakter.


Bretels die afzakken 

Soms krijgen wij de vraag waarom bretels van de schouders afzakken. Gelukkig is dit probleem gemakkelijk te verhelpen. Wij vertellen je hoe je dit kunt oplossen of voorkomen. 

Wanneer bretels van je schouders afglijden betekent dit eigenlijk dat je de bretels te groot draagt ten opzichte van je bovenlichaam. Bij een kleine beweging van de schouders of je armen kunnen de banden gemakkelijk naar beneden zakken, doordat de bretels te los zitten. Onze bretels zijn middels de ‘sliders’ aan de voorkant eenvoudig in maat verstelbaar. 

De bretels zitten goed als de banden van de bretels ook goed aangesloten zitten aan het bovenlichaam als je zit.

Maten bretels

Wil je het zakken van bretels tegen gaan? Let dan ook goed op de maat van de bretels. Twee belangrijke aspecten hierbij zijn: jouw lichaamslengte en -bouw. Heb jij een slank postuur en ben jij niet langer dan 1.95m? Dan zijn (standaard) bretels met een lengte van +/- 120 cm een goede maat. Heb jij een maatje meer of ben jij langer dan 1.95m? Dan gaat de voorkeur uit naar extra lange bretels. 

Maten bretels voor kinderen 

Ben jij opzoek naar bretels voor kinderen? De kinderbretels in onze webshop zijn geschikt voor kinderen met maat 98 tot 158. Ook deze zijn middels de sliders in maat verstelbaar. 

Bretels stellen voor de juiste maat Bretels stellen

Alle bretels die verkrijgbaar zijn in onze webshop zijn eenvoudig in maat verstelbaar. Wanneer de schuifjes, eerder in dit artikel ook wel ‘sliders’ genoemd, ten hoogte van de schouders zitten draagt dit niet erg comfortabel en adviseren wij een kleinere maat bretels. De delen waar je de bretels mee op maat maakt, horen eigenlijk niet hoger te komen dan het gebied tussen de borst en schouder, lager dan dit gebied kan wel gewoon. Stel de schuifjes zo af dat de banden van de bretels goed aansluiten op het bovenlichaam, ook als je zit. Op deze manier is de kans een stuk kleiner dat de banden van de schouders afzakken. 

Bretels met knopen

Draag jij graag bretels met knopen en heb je de adviezen van hierboven opgevolgd en zakken jouw banden nog steeds af? Dan kan het ook zijn dat de knopen niet op de juiste positie zijn geplaatst in de broeksband. Voor de juiste afstand tussen de knopen en een goede positie in de broekband verwijzen wij je graag naar dit artikel in onze bretelsgids. In dit artikel leggen wij uit waar je de knopen het beste kunt plaatsen en hoe je dit kunt doen, voor een optimaal draagcomfort.

Zeer goede kwaliteit voor mooie prijs en keurig verpakt en snelle levering
Alwin
Snelle levering en mooie producten!
Joep Visser
Ruime keuze, vlotte verzending/bezorging!
Niels
Zeer goede kwaliteit en een snelle levering. Ook fijn dat mijn das gewoon door de brievenbus kan en dat ik er dus niet op hoef te letten dat ik thuis moet zijn op het moment van bezorging.
Joris Beljaars
Prima bretels. Extra lang past goed.
Pieter
We zochten een stropdas in een \'nogal aparte kleur\' (goud/geel) omdat we een (subtiel) bruiloft thema hebben in de kleur van een bepaalde video game. Hierbij mocht het niet teveel opvallen dat dit thema erin verwerkt was, maar moest voor de kenners wel meteen duidelijk wezen welk kleur patroon we voor hadden gekozen (donker blauw met goud/geel dus).

Alle andere goud gele stropdassen online zagen eruit als \'goedkope katoen zooi\' om het maar heel botweg te zeggen, en in de lokale winkels keken ze ons aan alsof we gek waren toen we om goud geel vroegen haha. Maar toen kwamen we deze site tegen, de kwaliteit online zag er al super uit (mooi zijde look ook), en bij ontvangst bleek het ook volledig aan de verwachting en \'online presentatie belofte\' te voldoen.

TOP kwaliteit, snel geleverd en een zeer mooi product.
R. Reijenga

Betaal veilig online

×