Bretelswinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Nieuwe Profuomo bretels

profuomo bretels

Fan van Profuomo bretels? Vanaf vandaag zijn er weer 5 nieuwe kleuren aan ons assortiment toegevoegd. Klassiek donkerblauw, tijdloos zwart, modieus lichtblauw, casual beige en stijlvol rood. Voor de modebewuste man die gesoigneerd voor de dag wil komen is een paar Profuomo bretels een welkome accessoire. Zowel voor kantoordagen als bij vrijetijd gelegenheden kunnen deze bretels uitstekend gedragen worden op niet alleen pantalons maar ook ribbroeken, jeans en andere casual broeken. Laat je riem dus eens thuis en kies voor een alternatieve manier en tegelijkertijd modieuze manier om je broek op zijn plaats te houden.

De nieuwe bretels zijn uitgevoerd in een hoogwaardige elastieke band in een fijn geweven structuur. Aan de uiteinden bevinden zich hoogwaardige soepel lederen patten en stevige klemsluitingen. Deze klemsluitingen kunnen los van de lederen patten gedragen worden. Zowel de clippen als de patten zijn eenvoudig afneembaar. De bretels worden geleverd inclusief een bewaardoosje met doorkijkvenster. Prijs: Euro 49,95.

Bekijk ook

Soorten bretelsluitingen 1

Soorten bretelsluitingen

Tegenwoordig zijn er bretels in allerlei verschillende stylen en varianten. Zo kunnen ook de sluitingen van bretels verschillen. Hoe je deze bevestigd en bij welke style je welk type bretel nou precies draagt hebben wij voor jou op een rijtje gezet. 

Binnen 2 dagen had ik mijn gerse strik binnen. Top gegaan en alle beloftes zijn nagekomen. Kwaliteit van de strik is dik in orde.
Sam Boogaerdt
Uitstekende service, strik en bijpassend pochet besteld, snelle levering, uitstekende kwaliteit. Heb al vaker hier besteld nooit gedoe mee gehad.
GvdM
Uitstekende service, strik en bijpassend pochet besteld, snelle levering, uitstekende kwaliteit. Heb al vaker hier besteld nooit gedoe mee gehad.
GvdM
Twee paar bretels besteld. Een paar smallere donkerblauwe (dames) en een paar donkerblauw/wit geruit. Deze doen tenminste wat ze moeten doen en schieten niet los zoals goedkopere exemplaren. Mooi pakketje ook.
Marja
Goede telefonisch advies gehad
Betty van Arendonk

Mooie grote collectie met ruime keuzemogelijkheid, heb hiermee mijn eigen bretelcollectie met vele mogelijke kleuren dan ook royaal uitgebreid. In een woord ,TOP.

Piet Hummel

Betaal veilig online

×