Bretelswinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Nieuw bij bretelswinkel: Extra lange bretels van Wiseguy Suspenders

Xl bretels WiseguySuspenders

Ben jij opzoek naar extra lange bretels? Ons assortiment bretels met extra lange banden is uitgebreid met XL bretels van het merk Wiseguy Suspenders.


Nog meer keuze is extra lange bretels

In onze webwinkel verkochten wij al enige tijd extra lange bretels van het merk E.L. Cravatte. Basic bretels in een x-vorm met extra stevige clips. Praktisch en uiterst geschikt voor mannen met een maatje meer. Omdat de vraag naar trendy XL bretels bleef stijgen heeft ook het merk Wiseguy Suspenders extra lange bretels aan het assortiment toegevoegd in een Y-vorm. Luxe bretels met meer lengte! 

Extra lange bretels. Wanneer heb je die nodig? 

De XL bretels die je in onze shop vindt, zijn bretels met banden van 140 cm en in lengte verstelbaar. Wij adviseren dit type bretel bij mannen met een maatje meer of met een lichaamslengte van 195 cm of langer. Ook zijn deze bretels geschikt als je een wat langere afstand moet afleggen vanaf de broekband aan de achterkant tot aan de broekband aan de voorkant. Dus heb jij een bierbuikje en ben jij niet langer dan 195 cm? Meet dan even de afstand van de achterkant tot de voorkant van de broeksband, is deze afstand langer dan 120 cm? Kies dan voor XL-bretels. De XL-bretels hebben banden van 140 cm, die je eventueel nog kunt verstellen tot een kortere lengte. 

XXL Leren Bretels BLOG

Extra lange leren bretels

Wiseguy Originals staat bekend om zijn luxe nubuck lederen bretels. Deze zijn er nu dus ook in een extra lange versie. De leren XL-bretels van Wiseguy Suspenders hebben banden in een breedte van 2,5 cm en zijn voorzien van een elastische achterband voor een hoog draagcomfort. Alle extra lange bretels van Wiseguy Suspenders zijn Y-vormig. 

XL-bretels vanuit een praktisch en trendy oogpunt

Draag jij bretels omdat ze voor jou vooral praktisch zijn en je liever geen riem draagt? Of draag je ze liever omdat het een trendy uitstraling heeft (natuurlijk ook zonder riem)? In beide gevallen zijn extra lange bretels een goede keuze. 

Extra lange bretels in Y-vorm

De extra lange bretels van Wiseguy Suspenders zijn allemaal in Y-vorm. De bretels van dit merk kun je helemaal naar eigen wens voorzien van verschillende sluitingen. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig de clips vervangen door haken of leren lussen met clips. Hiermee kun je de bretels naar eigen wens samenstellen. De verschillende opties staan handig vermeld onder de gerelateerde producten onderaan de productdetailpagnia. 

Extra lange bretels in X-vorm

De XL-bretels van E.L. Cravatte zijn in een X-vorm en voorzien van 4 stevige clips. De clips aan deze bretels zijn extra stevig zodat deze bretels ook uiterst geschikt zijn voor mannen met een dikkere buik of langere lichaamslengte. Tevens worden deze bretels aangeschaft om te dragen in combinatie met wat zwaardere broeken. Hierbij kun je denken aan de broeken voor motorrijders of de broeken voor timmermannen, loodgieters, houthakkers, elektriciens.

Binnen 2 dagen had ik mijn gerse strik binnen. Top gegaan en alle beloftes zijn nagekomen. Kwaliteit van de strik is dik in orde.
Sam Boogaerdt
Uitstekende service, strik en bijpassend pochet besteld, snelle levering, uitstekende kwaliteit. Heb al vaker hier besteld nooit gedoe mee gehad.
GvdM
Uitstekende service, strik en bijpassend pochet besteld, snelle levering, uitstekende kwaliteit. Heb al vaker hier besteld nooit gedoe mee gehad.
GvdM
Twee paar bretels besteld. Een paar smallere donkerblauwe (dames) en een paar donkerblauw/wit geruit. Deze doen tenminste wat ze moeten doen en schieten niet los zoals goedkopere exemplaren. Mooi pakketje ook.
Marja
Goede telefonisch advies gehad
Betty van Arendonk

Mooie grote collectie met ruime keuzemogelijkheid, heb hiermee mijn eigen bretelcollectie met vele mogelijke kleuren dan ook royaal uitgebreid. In een woord ,TOP.

Piet Hummel

Betaal veilig online

×