Bretelswinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Nick en Simon aan de bretels!

image2

Dat bretels een hippe mode accessoire zijn blijkt wel dat we ze steeds vaker in de bladen, op straat en op de beeldbuis voorbij zien komen. Zo zie je Nick en Simon met regelmaat deze trendy accessoires dragen. Met trots kunnen we dan ook vertellen dat wij bestellingen van deze jongens ontvangen hebben, de laatste bestelling van Simon waren de trendy zwarte smalle bretels. De afgelopen keer droeg hij deze op een zwart overhemd, gecombineerd met een stoere oil-washed jeans bij The Voice Kids. Zo zie je maar dat de 'mens braces' juist heel goed casual gedragen kunnen worden. Op een spijkerbroek met t-shirt bij het uitgaan, of op een net overhemd maar dan met casual broek als je met vrienden in het weekend afspreekt. smalle zwarte bretels

Voor jou te gewaagd? Houd de kleur dan rustig en ga voor klassiek donkerblauw of rustig bordeaux. Of doe slim en kies voor bretels in de kleur van je overhemd net zoals Simon, bijvoorbeeld lichtblauw op een effen blauw shirt of wit op een helder wit overhemd. Zo valt het niet teveel op dat je bretels draagt, maar geef je toch eigenheid aan je outfit. Heb je wel zin om op te vallen? Ga dan voor de draagwijze van Jort Kelder en kies voor bretels in een contrasterende kleur.

Foto: http://www.nickensimon.nl/

Bekijk ook

Soorten bretelsluitingen 1

Soorten bretelsluitingen

Tegenwoordig zijn er bretels in allerlei verschillende stylen en varianten. Zo kunnen ook de sluitingen van bretels verschillen. Hoe je deze bevestigd en bij welke style je welk type bretel nou precies draagt hebben wij voor jou op een rijtje gezet. 

Binnen 2 dagen had ik mijn gerse strik binnen. Top gegaan en alle beloftes zijn nagekomen. Kwaliteit van de strik is dik in orde.
Sam Boogaerdt
Uitstekende service, strik en bijpassend pochet besteld, snelle levering, uitstekende kwaliteit. Heb al vaker hier besteld nooit gedoe mee gehad.
GvdM
Uitstekende service, strik en bijpassend pochet besteld, snelle levering, uitstekende kwaliteit. Heb al vaker hier besteld nooit gedoe mee gehad.
GvdM
Twee paar bretels besteld. Een paar smallere donkerblauwe (dames) en een paar donkerblauw/wit geruit. Deze doen tenminste wat ze moeten doen en schieten niet los zoals goedkopere exemplaren. Mooi pakketje ook.
Marja
Goede telefonisch advies gehad
Betty van Arendonk

Mooie grote collectie met ruime keuzemogelijkheid, heb hiermee mijn eigen bretelcollectie met vele mogelijke kleuren dan ook royaal uitgebreid. In een woord ,TOP.

Piet Hummel

Betaal veilig online

×