Bretelswinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Luxe bretels voordelig kopen

3+1cashback actie WiseguySuspenders

Luxe bretels van het merk Wiseguy Suspenders koop je nu voordelig bij bretelswinkel.nl 

Actie op bretels van Wiseguy Suspenders

De trendy bretels van Wiseguy Suspenders zijn erg populair en misschien ben jij wel een groot fan van dit eigentijdse bretelmerk. Daarom hebben wij samen met Wiseguy Suspenders een actie opgezet. Koop 4 bretels van Wiseguy Suspenders en betaal er 3. Een 3+1 actie.

Bretels van Wiseguy Suspenders

De bretels van Wiseguy Suspenders zijn niet alleen voor de functionaliteit maar zijn ookuiterst geschikt voor de trendy man. De bretels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een vintage uitstraling.
Bij alle bretels van Wiseguy Suspenders kun je de sluiting aanpassen naar één van de verschillende opties. Of je nu kiest voor functionele haken voor aan je jeans, of lederen lussen die je bevestigd aan de knopen op jouw broek. Alles is mogelijk. Bekijk hier het assortiment toebehoren.

Hoe werkt de actie op bretels van Wiseguy Suspenders?

De actie is alleen geldig op bretels van het merk Wiseguy Suspenders. Om gebruik te maken van de cashback actie, vragen wij in het opmerkingsveld bij de bestelling aan te geven dat je 4 Wiseguys Suspenders hebt besteld en gebruikt wilt maken van de actie. De goedkoopste bretel wordt dan vergoed. 
Voor de algemene voorwaarden van deze actie, verwijzen wij jou graag naar de merkenpagina. Je vindt hier alle informatie.

Binnen 2 dagen had ik mijn gerse strik binnen. Top gegaan en alle beloftes zijn nagekomen. Kwaliteit van de strik is dik in orde.
Sam Boogaerdt
Uitstekende service, strik en bijpassend pochet besteld, snelle levering, uitstekende kwaliteit. Heb al vaker hier besteld nooit gedoe mee gehad.
GvdM
Uitstekende service, strik en bijpassend pochet besteld, snelle levering, uitstekende kwaliteit. Heb al vaker hier besteld nooit gedoe mee gehad.
GvdM
Twee paar bretels besteld. Een paar smallere donkerblauwe (dames) en een paar donkerblauw/wit geruit. Deze doen tenminste wat ze moeten doen en schieten niet los zoals goedkopere exemplaren. Mooi pakketje ook.
Marja
Goede telefonisch advies gehad
Betty van Arendonk

Mooie grote collectie met ruime keuzemogelijkheid, heb hiermee mijn eigen bretelcollectie met vele mogelijke kleuren dan ook royaal uitgebreid. In een woord ,TOP.

Piet Hummel

Betaal veilig online

×