Bretelswinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Herfsttrends bretels

Herfsttrends bretels

Ook jouw selectie bretels pas je aan wanneer er een seizoensverandering plaatsvindt. Nu de herfst inmiddels is begonnen hebben wij een selectie gemaakt van bretels die het beste passen bij deze tijd van het jaar.


Bretels dragen

Bretels worden op diverse momenten gedragen. Zo kennen we de dagelijkse drager en de gelegenheidsdrager. Ieder type drager heeft vaak zijn eigen voorkeur als het gaat om het type bretels, maar de meest voorkomende bretels zijn toch wel de luxe bretels en de smalle bretels uit ons assortiment. Je raad het al, de luxe bretels worden vaak gekozen voor een speciale gelegenheid. De smalle bretels worden vaak op dagelijkse basis gedragen. Naast deze twee soorten bretels, zijn er nog meer soorten verkrijgbaar. Denk hierbij aan onder andere kinder bretels, bretels met strepen, x-bretels, extra lange bretels en leren bretels. Er is voor iedereen wel een passende bretel! 

Bretels in herfstkleuren

Nu de herfst is begonnen merk je dat het kouder wordt. Je gaat je tijdens de herfst anders kleden. Je kiest voor meer laagjes, donkere kleuren en dikkere materialen. Een tip van ons is dan ook: Pas hier je bretels op aan.

Draag je bijvoorbeeld tijdens de herfst vaker een jasje of colbert, kies dan voor een paar bretels die daar goed bij passen. Bij een donkerblauw wollen jasje, is een paar wollen bretels in blauw een mooie optie dat zorgt voor een rijke combinatie. Als de materialen en kleuren overeen komen met andere onderdelen van je outfit wordt het een mooi geheel.

Ben jij het type dat het toch graag alleen bij een overhemd houdt, zonder ene jasje of colbert, in deze tijd van het jaar? Dan is het leuk om te spelen met de trendkleuren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor donkergroene bretels. Deze kleur past bij vrijwel ieder overhemd. Ook als je gaat voor een overhemd van jeans kwaliteit, een donkerblauw overhemd. Naast donkergroen sla je ook de plank niet mis met een paar bordeauxrode bretels. Net als de donkergroene, zijn ook bretels in roodtinten een echte must-have dit seizoen.   

Bretels combineren met sokken

Wil je jouw outfit helemaal compleet maken? Zorg dan dat jouw sokken matchen bij de bretels die je draagt. Je vindt bij ons een ruime selectie aan sokken die perfect matchen bij alle andere accessoires.

Leren bretels dragen

De herfst is een mooi seizoen om een paar luxe leren bretels te introduceren in jouw garderobe. Leren bretels van het merk Wiseguy Originals zijn verkrijgbaar is diverse kleuren, breedtes en materialen, zodat je de mooiste combinaties kunt maken. Leren bretels zijn een goede investering. Mocht je twijfelen over de kleur van deze leren bretels, kies dan voor dezelfde kleur als je favoriete schoenen. Draag je graag donkerbruine schoenen in de herfst, kies dan voor een paar donkerbruine leren bretels. Door deze regel te handteren, weet je zeker dat iedere combinatie die je wilt maken goed is.

Zeer goede kwaliteit voor mooie prijs en keurig verpakt en snelle levering
Alwin
Snelle levering en mooie producten!
Joep Visser
Ruime keuze, vlotte verzending/bezorging!
Niels
Zeer goede kwaliteit en een snelle levering. Ook fijn dat mijn das gewoon door de brievenbus kan en dat ik er dus niet op hoef te letten dat ik thuis moet zijn op het moment van bezorging.
Joris Beljaars
Prima bretels. Extra lang past goed.
Pieter
We zochten een stropdas in een \'nogal aparte kleur\' (goud/geel) omdat we een (subtiel) bruiloft thema hebben in de kleur van een bepaalde video game. Hierbij mocht het niet teveel opvallen dat dit thema erin verwerkt was, maar moest voor de kenners wel meteen duidelijk wezen welk kleur patroon we voor hadden gekozen (donker blauw met goud/geel dus).

Alle andere goud gele stropdassen online zagen eruit als \'goedkope katoen zooi\' om het maar heel botweg te zeggen, en in de lokale winkels keken ze ons aan alsof we gek waren toen we om goud geel vroegen haha. Maar toen kwamen we deze site tegen, de kwaliteit online zag er al super uit (mooi zijde look ook), en bij ontvangst bleek het ook volledig aan de verwachting en \'online presentatie belofte\' te voldoen.

TOP kwaliteit, snel geleverd en een zeer mooi product.
R. Reijenga

Betaal veilig online

×