Bretelswinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Herfsttrends bretels

Herfsttrends bretels

Ook jouw selectie bretels pas je aan wanneer er een seizoensverandering plaatsvindt. Nu de herfst inmiddels is begonnen hebben wij een selectie gemaakt van bretels die het beste passen bij deze tijd van het jaar.


Bretels dragen

Bretels worden op diverse momenten gedragen. Zo kennen we de dagelijkse drager en de gelegenheidsdrager. Ieder type drager heeft vaak zijn eigen voorkeur als het gaat om het type bretels, maar de meest voorkomende bretels zijn toch wel de luxe bretels en de smalle bretels uit ons assortiment. Je raad het al, de luxe bretels worden vaak gekozen voor een speciale gelegenheid. De smalle bretels worden vaak op dagelijkse basis gedragen. Naast deze twee soorten bretels, zijn er nog meer soorten verkrijgbaar. Denk hierbij aan onder andere kinder bretels, bretels met strepen, x-bretels, extra lange bretels en leren bretels. Er is voor iedereen wel een passende bretel! 

Bretels in herfstkleuren

Nu de herfst is begonnen merk je dat het kouder wordt. Je gaat je tijdens de herfst anders kleden. Je kiest voor meer laagjes, donkere kleuren en dikkere materialen. Een tip van ons is dan ook: Pas hier je bretels op aan.

Draag je bijvoorbeeld tijdens de herfst vaker een jasje of colbert, kies dan voor een paar bretels die daar goed bij passen. Bij een donkerblauw wollen jasje, is een paar wollen bretels in blauw een mooie optie dat zorgt voor een rijke combinatie. Als de materialen en kleuren overeen komen met andere onderdelen van je outfit wordt het een mooi geheel.

Ben jij het type dat het toch graag alleen bij een overhemd houdt, zonder ene jasje of colbert, in deze tijd van het jaar? Dan is het leuk om te spelen met de trendkleuren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor donkergroene bretels. Deze kleur past bij vrijwel ieder overhemd. Ook als je gaat voor een overhemd van jeans kwaliteit, een donkerblauw overhemd. Naast donkergroen sla je ook de plank niet mis met een paar bordeauxrode bretels. Net als de donkergroene, zijn ook bretels in roodtinten een echte must-have dit seizoen.   

Bretels combineren met sokken

Wil je jouw outfit helemaal compleet maken? Zorg dan dat jouw sokken matchen bij de bretels die je draagt. Je vindt bij ons een ruime selectie aan sokken die perfect matchen bij alle andere accessoires.

Leren bretels dragen

De herfst is een mooi seizoen om een paar luxe leren bretels te introduceren in jouw garderobe. Leren bretels van het merk Wiseguy Originals zijn verkrijgbaar is diverse kleuren, breedtes en materialen, zodat je de mooiste combinaties kunt maken. Leren bretels zijn een goede investering. Mocht je twijfelen over de kleur van deze leren bretels, kies dan voor dezelfde kleur als je favoriete schoenen. Draag je graag donkerbruine schoenen in de herfst, kies dan voor een paar donkerbruine leren bretels. Door deze regel te handteren, weet je zeker dat iedere combinatie die je wilt maken goed is.

Prima product en zeer vlotte levering
Age
Mooie kwaliteit stropdassen en pochets. Goede service!! Kleur van de bestelde stropdas en pochet kwam niet overeen met de jurk. Kon het keurig ruilen en snelle levering.
Anne Burggraaf
Groot assortiment en snel geleverd, zeer goed.
Lucas
Mooie sjaal, zowel van kwaliteit als van kleur.
Erg tevreden over de snelle levering, complimenten voor de service.
Helen
Goede kwaliteit (Profuomo) en de volgende dag in huis.
Joost van der Walle
Veel keuze uit de stropdassen, goede kwaliteit, en zoals beloofd snelle levering.
Lars de Vries

Betaal veilig online

×