Bretelswinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Geen grenzen voor bretels

bretels grenzen

Onze Europese buren

 In Frankrijk worden bretelles naar verhouding veel onder jongeren gedragen. Zij kiezen dan vooral de smalle variant en maken stoere combinaties met jeans en skinny shirts en overhemden. In hippe horeca gelegenheden in heel Europa zien we steeds meer jonge mannen en vrouwen met smalle bretels, vaak ook gecombineerd met een vlinderstrik.

In Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland worden Hosenträger veelvuldig gedragen door de oudere generatie. Deze mannen zijn zo gewend aan hun broekophouder als onderdeel van hun dagelijks tenue, ze verslijten er in hun leven dan ook tientallen. Deze oudere heren kiezen vaak voor brede banden, die comfortabel en stevig zitten.

In Scandinavië zijn bretels vooral onder twintigers en dertigers populair. Zij combineren hun bukseseler met stoere vesten of jasjes die overigens steeds minder getailleerd zijn. Scandinaviërs houden vooral van rechte vormen in hun kleding, de slimfit Italiaanse mode zul je niet snel bij onze noorderburen vinden.

En hoe is het bij ons gesteld?

In Nederland zien we steeds meer een trend naar bretels in alle kleuren van de regenboog. Jort Kelder heeft daar wellicht zijn steentje aan bijgedragen. Van fuchsia tot rood/wit gestreept en van appelgroen tot pastelblauw met polka dots. De echte gentleman houdt het ook op bretels met lederen patten en kiest niet voor de handige clipsluitingen. Onder jongeren en ouderen daarentegen zijn clipsluitingen populair.

Hoe hebben wij dit onderzoek gedaan?

Zo’n 10 jaar geleden hebben wij onze eerste buitenlandse online shop geopend, inmiddels is onze winkel in 11 landen vertegenwoordigd. Van Scandinavië tot Frankrijk. Je kunt je voorstellen dat het belangrijk voor ons is om een goed beeld te krijgen van de bretels in het buitenland. Daarom bezoeken wij regelmatig modebeurzen en volgen wij de buitenlandse Europese mode op de voet.

Bekijk ook

Soorten bretelsluitingen 1

Soorten bretelsluitingen

Tegenwoordig zijn er bretels in allerlei verschillende stylen en varianten. Zo kunnen ook de sluitingen van bretels verschillen. Hoe je deze bevestigd en bij welke style je welk type bretel nou precies draagt hebben wij voor jou op een rijtje gezet. 

Het ruime assortiment biedt genoeg mogelijkheden voor een afgewogen keuze. De bezorging was ook goed, keurig verpakt en op tijd geleverd. Omdat dit niet de eerste positieve ervaring is, blijf ik bij E.L. Cravatte uitkomen en dit kan ik iedereen van harte aanbevelen.

Gerrit
precies zoals het hoort! goede bretels, op tijd geleverd en conform verwachting!
Hein Langendijk

Super mooie strik. Wij weten dat het een kinderstrik is maar wij gebruiken de strik voor ons hondje. Onze Woezel mag namelijk de ringen brengen naar zijn honden papa en mama. Zo ziet hij er op zijn best uit

Willeke
Prima product en zeer vlotte levering
Age
Mooie kwaliteit stropdassen en pochets. Goede service!! Kleur van de bestelde stropdas en pochet kwam niet overeen met de jurk. Kon het keurig ruilen en snelle levering.
Anne Burggraaf
Groot assortiment en snel geleverd, zeer goed.
Lucas

Betaal veilig online

×