Bretelswinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Brutels

brutels

Ooit van fonetische schrijfwijze gehoord? Sla het woordenboek open en achter elk woord staat geschreven hoe je het letterlijk uitspreekt. Wij hebben het niet gecheckt maar het zou ons niet verbazen als achter woord bretels [brùtels] geschreven staat. Het komt namelijk veelvuldig voor dat men in Google 'brutels' in typt in plaats van de juiste schrijfwijze 'bretels'. En inderdaad als je de 'u' kort uitspreekt is er geen verschil meer in uitspraak te horen. Waarschijnlijk ben jij op deze pagina terecht gekomen omdat je brutels in een zoekmachine hebt ingetypt, dan ben je in ieder geval wel aan het goede adres. Bretels kopen kun je eenvoudig en snel in onze online winkel. Wij bieden je een breed assortiment heren bretels in diverse kleuren en dessins.

Zie ook waar komt het woord bretels vandaan?

heren bretels

Bekijk ook

vintage bretels

Vintage bretels

Als ik denk aan vintage bretels, denk ik aan de bretels die opa droeg, of misschien zelfs nog wel draagt. Opa is een echte trendzetter!

Nieuwe bretels

Nieuwe bretels bij Bretelswinkel.nl

De lente laat nog even op zich wachten, maar wij van Bretelswinkel.nl staan al te ‘spring’-en om de nieuwste bretels te kunnen dragen.

Binnen 2 dagen had ik mijn gerse strik binnen. Top gegaan en alle beloftes zijn nagekomen. Kwaliteit van de strik is dik in orde.
Sam Boogaerdt
Uitstekende service, strik en bijpassend pochet besteld, snelle levering, uitstekende kwaliteit. Heb al vaker hier besteld nooit gedoe mee gehad.
GvdM
Uitstekende service, strik en bijpassend pochet besteld, snelle levering, uitstekende kwaliteit. Heb al vaker hier besteld nooit gedoe mee gehad.
GvdM
Twee paar bretels besteld. Een paar smallere donkerblauwe (dames) en een paar donkerblauw/wit geruit. Deze doen tenminste wat ze moeten doen en schieten niet los zoals goedkopere exemplaren. Mooi pakketje ook.
Marja
Goede telefonisch advies gehad
Betty van Arendonk

Mooie grote collectie met ruime keuzemogelijkheid, heb hiermee mijn eigen bretelcollectie met vele mogelijke kleuren dan ook royaal uitgebreid. In een woord ,TOP.

Piet Hummel

Betaal veilig online

×