Bretelswinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Brutels

brutels

Ooit van fonetische schrijfwijze gehoord? Sla het woordenboek open en achter elk woord staat geschreven hoe je het letterlijk uitspreekt. Wij hebben het niet gecheckt maar het zou ons niet verbazen als achter woord bretels [brùtels] geschreven staat. Het komt namelijk veelvuldig voor dat men in Google 'brutels' in typt in plaats van de juiste schrijfwijze 'bretels'. En inderdaad als je de 'u' kort uitspreekt is er geen verschil meer in uitspraak te horen. Waarschijnlijk ben jij op deze pagina terecht gekomen omdat je brutels in een zoekmachine hebt ingetypt, dan ben je in ieder geval wel aan het goede adres. Bretels kopen kun je eenvoudig en snel in onze online winkel. Wij bieden je een breed assortiment heren bretels in diverse kleuren en dessins.

Zie ook waar komt het woord bretels vandaan?

heren bretels

Bekijk ook

vintage bretels

Vintage bretels

Als ik denk aan vintage bretels, denk ik aan de bretels die opa droeg, of misschien zelfs nog wel draagt. Opa is een echte trendzetter!

Nieuwe bretels

Nieuwe bretels bij Bretelswinkel.nl

De lente laat nog even op zich wachten, maar wij van Bretelswinkel.nl staan al te ‘spring’-en om de nieuwste bretels te kunnen dragen.

Heel snelle levering en de manchetknopen zien er heel netjes uit. Ik had deze besteld samen met een ander paar omdat ik nog twijfelde maar nu ik ze thuis heb weet ik zeker dat dit ze worden!!!
Dennis van Delft
Snel bezorgd, volgende dag in huis. Goede kwaliteit en netjes verpakt! Niks op aan te merken, gewoon heel goed!
Francisca van der Want
Prima bretels, mooie kleur. Snel geleverd.
Bart
Eindelijk bretels waarvan de klemmen goed werken.
Terecht werkbretels genoemd, maar qua confectie
doen ze ook prima hun decoratieve werk! Ik hoop zomaar
dat er ook andere kleuren van zullen worden aangeboden!
Een tevreden klant!
Jan Bloeming
Bretelswinkel.nl heeft een uitgebreide collectie bretels. Ik zocht er 1 voor mijn werkbroek. ook daar ruime keuze en degelijke kwaliteit met grote metalen clips en brede elastische banden. Na 2 dagen geleverd. Prima prijs kwaliteit verhouding. Aanrader!
Ies Biekart
Daags na het bestellen en in uitstekende staat ontvangen!
E van Leeuwen

Betaal veilig online

×