Bretelswinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Brutels

brutels

Ooit van fonetische schrijfwijze gehoord? Sla het woordenboek open en achter elk woord staat geschreven hoe je het letterlijk uitspreekt. Wij hebben het niet gecheckt maar het zou ons niet verbazen als achter woord bretels [brùtels] geschreven staat. Het komt namelijk veelvuldig voor dat men in Google 'brutels' in typt in plaats van de juiste schrijfwijze 'bretels'. En inderdaad als je de 'u' kort uitspreekt is er geen verschil meer in uitspraak te horen. Waarschijnlijk ben jij op deze pagina terecht gekomen omdat je brutels in een zoekmachine hebt ingetypt, dan ben je in ieder geval wel aan het goede adres. Bretels kopen kun je eenvoudig en snel in onze online winkel. Wij bieden je een breed assortiment heren bretels in diverse kleuren en dessins.

Zie ook waar komt het woord bretels vandaan?

heren bretels

Bekijk ook

vintage bretels

Vintage bretels

Als ik denk aan vintage bretels, denk ik aan de bretels die opa droeg, of misschien zelfs nog wel draagt. Opa is een echte trendzetter!

Nieuwe bretels

Nieuwe bretels bij Bretelswinkel.nl

De lente laat nog even op zich wachten, maar wij van Bretelswinkel.nl staan al te ‘spring’-en om de nieuwste bretels te kunnen dragen.

Mooie das die overeenkomt met de foto . Snelle levering en goede kwaliteit
Tim
Voor het eerst bretels gekocht naast een paar stropdassen. Een uitkomst om niet regelmatig je broek omhoog te hoeven trekken. Goede service.
Kees
Kan niet sneller.
Johan Oeds ten Wolde
Klasse! Wat een snelle levering
A.G. Zandbergen
Mooie zakdoeken. Ook geschikt voor dames zoals ik, die graag een wat grotere zakdoek gebruiken.
n.a.allegro

Goede kwaliteit vlinderdas, met netjes een knoop instructie meegeleverd. 

Max

Betaal veilig online

×