Bretelswinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Brutels

brutels

Ooit van fonetische schrijfwijze gehoord? Sla het woordenboek open en achter elk woord staat geschreven hoe je het letterlijk uitspreekt. Wij hebben het niet gecheckt maar het zou ons niet verbazen als achter woord bretels [brùtels] geschreven staat. Het komt namelijk veelvuldig voor dat men in Google 'brutels' in typt in plaats van de juiste schrijfwijze 'bretels'. En inderdaad als je de 'u' kort uitspreekt is er geen verschil meer in uitspraak te horen. Waarschijnlijk ben jij op deze pagina terecht gekomen omdat je brutels in een zoekmachine hebt ingetypt, dan ben je in ieder geval wel aan het goede adres. Bretels kopen kun je eenvoudig en snel in onze online winkel. Wij bieden je een breed assortiment heren bretels in diverse kleuren en dessins.

Zie ook waar komt het woord bretels vandaan?

heren bretels

Bekijk ook

vintage bretels

Vintage bretels

Als ik denk aan vintage bretels, denk ik aan de bretels die opa droeg, of misschien zelfs nog wel draagt. Opa is een echte trendzetter!

Nieuwe bretels

Nieuwe bretels bij Bretelswinkel.nl

De lente laat nog even op zich wachten, maar wij van Bretelswinkel.nl staan al te ‘spring’-en om de nieuwste bretels te kunnen dragen.

Prima product en zeer vlotte levering
Age
Mooie kwaliteit stropdassen en pochets. Goede service!! Kleur van de bestelde stropdas en pochet kwam niet overeen met de jurk. Kon het keurig ruilen en snelle levering.
Anne Burggraaf
Groot assortiment en snel geleverd, zeer goed.
Lucas
Mooie sjaal, zowel van kwaliteit als van kleur.
Erg tevreden over de snelle levering, complimenten voor de service.
Helen
Goede kwaliteit (Profuomo) en de volgende dag in huis.
Joost van der Walle
Veel keuze uit de stropdassen, goede kwaliteit, en zoals beloofd snelle levering.
Lars de Vries

Betaal veilig online

×