Bretelswinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Bretels trends zomer 2023

Bretel Trends 2023

Ook in de zomer van 2023 zijn bretels een geliefd modeaccessoire. Welke stijlen en kleuren dit jaar trendy zijn, lees je in dit artikel.

 

Bretels dragen in 2023

In 1736 komt de bretel voor het eerst in de geschiedenisboeken voor (hierover meer in onze bretelsgids). En ook in 2023 is de bretel niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Waar in de geschiedenis de bretel vooral gedragen werd als functioneel accessoire om je broek omhoog te houden, draag je bretels tegenwoordig ook als echt modeaccessoire. Een modeaccessoire dat tegenwoordig gedragen wordt door mannen, vrouwen en kinderen.

Bretel trends 2023

Bretels zijn nu eenmaal, net als andere modeaccessoires, aan trends onderhevig. Nu vinden wij dat je met een paar bretels niet snel iets fout kunt doen als het gaat om het maken van de perfecte combinatie, maar we zien zeker bepaalde trends en bestsellers voorbijkomen dit seizoen. Zo zijn smalle bretels en luxe bretels op dit moment de meest gekozen modellen. Dit heeft vooral te maken met het feit dat de dames de bretel ook in grote mate ontdekt hebben en dan graag kiezen voor een paar smalle bretels. Smalle bretels zijn voor dames ook zeker een elegante keuze vanwege de smallere banden van 2,5 cm breed.

Een andere bestseller op dit moment is de luxe bretel. Deze bretels worden geleverd met knopen, leren lussen en clips zodat je de bretels op iedere gewenste manier aan je broek kunt bevestigen. Luxe bretels zijn voorzien van 3,5 cm brede elastische banden en kunnen bevestigd worden aan de broeksband met onder andere de clips. Draag je de luxe bretels met clips, dan verwijder je eenvoudig de leren lussen die worden meegeleverd. Mocht je de bretels op een chiquere/ traditionele manier willen dragen, dan worden de leren lussen van dit type bretel bevestigd aan de binnenzijde van de tailleband van de broek of pantalon doormiddel van de meegeleverde knopen en verwijder je eenvoudig de meegeleverde clips. 

Trendy kleuren

Onze bretelcollectie is een uiteenlopende selectie van verschillende typen bretels in verschillende modellen en kleuren. Kleuren die nu veel worden gekozen zijn de vele bruintinten en lichtblauw, donkergroen en donkerblauw. Natuurlijk worden ook onze bretels met opvallende dessins niet overgeslagen. Zo zijn de bretels met een pop-art motief een erg populair artikel, vooral in combinatie met de bijpassende strik voor bijvoorbeeld een feestelijk gelegenheid, of om cadeau te doen.

Ben jij benieuwd naar onze selectie bretels met motief?

Duidelijke website, snelle levering en een keurige das.
Fred Koene
De das was van goede kwaliteit en op tijd geleverd.
Fred Koene
prima bretels best tevreden
jkoos van der breggen
Goede service en kleur zo als het hoort op de foto’s
Simonis
Snelle levering en alles is keurig verpakt!
Ton Ravensbergen
Snelle levering goede kwaliteit je krijgt
Waar voor je geld
Wil Lambregts

Betaal veilig online

×