Bretelswinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Bretels met een stropdas combineren

Bretels combineren met stropdas

Bretels combineren met een stropdas. Het is misschien voor jou niet de meest voor de hand liggende combinatie maar wel een hele trendy manier om jouw outfit af te stylen.

Bretels; hoe combineer je ze met een stropdas?

De kleuren van de door jou gekozen stropdas en bretel bepaalt of de combinatie geslaagd is. Houd vooral dezelfde kleur aan als basis. Combineer bijvoorbeeld donkerblauwe bretels met een donkerblauw stropdas. Houd de combinatie wel rustig. Heb je bijvoorbeeld een beige-donkerblauwe gestreepte bretel? Style dit dan af met een effen donkerblauwe of beige stropdas. Draag jij graag een blauwe stropdas met witte stippen? Maak dan een combinatie met witte of blauwe effen bretels.

Vintage bretels combineren met een stropdas

Bij bretels met een vintage look, zoals bijvoorbeeld lederen bretels of bretels van wol, heb je iets meer vrijheid als het gaat om de kleur van de stropdas. Bij bruin leren bretels kun je bijvoorbeeld veel verschillende kleuren stropdassen combineren. Een stropdas gecombineerd met een vintage bretel wordt vaak gedaan om een casual uitstraling te creëren. Draag jij vaak leren of wollen bretels? Knoop dan voor de verandering eens een stropdas om je nek voor een hippe casual look.

Bretels stropdas combineren2

Welk type bretels met welk type stropdas

Om er voor te zorgen dat een combinatie van een stropdas en een bretel stijlvol is, kun je het beste gelijke soorten kiezen. Bij smalle bretels adviseren wij jou dan ook om een smalle stropdas te kiezen.

Hebben jouw bretels een breedte van 3,5 cm, dan kun je ook heel makkelijk een wat bredere stropdas, met bijvoorbeeld een breedte van 7,5 cm combineren. Wanneer jouw bretels geen elastische banden hebben, maar gemaakt zijn van wol of leer kies dan een ander materiaal stropdas.

Wollen bretels staan bijvoorbeeld heel goed bij een stropdas van zijde en zo combineren leren bretels weer heel stijlvol met een linnen stropdas.

It was good for my dinner
Abraham
kwalitatief uitstekende das aangeschaft! Voor een zeer scherpe prijs.
Kevin
Kwaliteit top. Kleuren op de foto komen goed overeen met de werkelijkheid.
Souf
2e keer dat ik hier een strik heb besteld, net als de vorige keer ben ik ook deze keer erg tevreden over wat ik heb ontvangen.
Michael Prager

Verwerking bestelling bij Bretelswinkel lijkt mijn goed. Direct over bestelling geïnformeerd.

Joop Vreugdenhil
Geweldige service en mooie producten. Goede prijs/kwaliteitverhouding.
Carolien Monteiro

Betaal veilig online

×