Bretelswinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Bretels kopen

profuomo bretels 2

Waar moet je op letten bij het kopen van bretels? Op het online web bieden diverse winkels bretels aan, hoe weet je nu dat je de juiste bretels kiest?

Naar onze bretels.

Let op de lengte

De lengte van de bretels is een belangrijk criterium mocht je groot van stuk zijn. Bretels met een lengte van 120 cm zijn in dit geval een goede keuze. Voor vrijwel elke man zijn bretels van 90 cm te kort. Schaf deze dus nooit aan, om teleurstellingen te voorkomen.

Let op de kwaliteit

Dit is een lastig punt. Hoe beoordeel je vanaf een foto de kwaliteit van de bretels? Over het algemeen kun je er van uit gaan, dat hoe hoger de prijs, hoe beter de kwaliteit zal zijn. Helaas kun je hierin voor de gek worden gehouden, het is niet percé gezegd dat bretels van Euro 40,00 beter zijn dan bretels van Euro 20,00. Een kenmerk waar je op kunt letten is het merk. Staat er überhaupt een merk bij? Bretels zonder merk zijn over het algemeen uitgevoerd met minder oog voor detail.

Wil je bretels met lederen patten?

Op internet kun je kiezen uit bretels met of zonder lederen patten. Deze lederen patten zijn afneembaar, zodat je ook enkel de klemsluitingen kunt gebruiken. De lederen patten zijn bedoeld om aan de knopen aan de binnenkant van de tailleband te bevestigen. Mocht je deze knopen niet hebben, dan kun je deze door een kleermaker erin laten plaatsen. De Profuomo bretels van Bretelswinkel.nl worden standaard geleverd met knopen en uitleg over de plaatsing van de knopen.

Bekijk ook

Soorten bretelsluitingen 1

Soorten bretelsluitingen

Tegenwoordig zijn er bretels in allerlei verschillende stylen en varianten. Zo kunnen ook de sluitingen van bretels verschillen. Hoe je deze bevestigd en bij welke style je welk type bretel nou precies draagt hebben wij voor jou op een rijtje gezet. 

Prima product en zeer vlotte levering
Age
Mooie kwaliteit stropdassen en pochets. Goede service!! Kleur van de bestelde stropdas en pochet kwam niet overeen met de jurk. Kon het keurig ruilen en snelle levering.
Anne Burggraaf
Groot assortiment en snel geleverd, zeer goed.
Lucas
Mooie sjaal, zowel van kwaliteit als van kleur.
Erg tevreden over de snelle levering, complimenten voor de service.
Helen
Goede kwaliteit (Profuomo) en de volgende dag in huis.
Joost van der Walle
Veel keuze uit de stropdassen, goede kwaliteit, en zoals beloofd snelle levering.
Lars de Vries

Betaal veilig online

×