Bretelswinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Bretels kopen

profuomo bretels 2

Waar moet je op letten bij het kopen van bretels? Op het online web bieden diverse winkels bretels aan, hoe weet je nu dat je de juiste bretels kiest?

Naar onze bretels.

Let op de lengte

De lengte van de bretels is een belangrijk criterium mocht je groot van stuk zijn. Bretels met een lengte van 120 cm zijn in dit geval een goede keuze. Voor vrijwel elke man zijn bretels van 90 cm te kort. Schaf deze dus nooit aan, om teleurstellingen te voorkomen.

Let op de kwaliteit

Dit is een lastig punt. Hoe beoordeel je vanaf een foto de kwaliteit van de bretels? Over het algemeen kun je er van uit gaan, dat hoe hoger de prijs, hoe beter de kwaliteit zal zijn. Helaas kun je hierin voor de gek worden gehouden, het is niet percé gezegd dat bretels van Euro 40,00 beter zijn dan bretels van Euro 20,00. Een kenmerk waar je op kunt letten is het merk. Staat er überhaupt een merk bij? Bretels zonder merk zijn over het algemeen uitgevoerd met minder oog voor detail.

Wil je bretels met lederen patten?

Op internet kun je kiezen uit bretels met of zonder lederen patten. Deze lederen patten zijn afneembaar, zodat je ook enkel de klemsluitingen kunt gebruiken. De lederen patten zijn bedoeld om aan de knopen aan de binnenkant van de tailleband te bevestigen. Mocht je deze knopen niet hebben, dan kun je deze door een kleermaker erin laten plaatsen. De Profuomo bretels van Bretelswinkel.nl worden standaard geleverd met knopen en uitleg over de plaatsing van de knopen.

Bekijk ook

Soorten bretelsluitingen 1

Soorten bretelsluitingen

Tegenwoordig zijn er bretels in allerlei verschillende stylen en varianten. Zo kunnen ook de sluitingen van bretels verschillen. Hoe je deze bevestigd en bij welke style je welk type bretel nou precies draagt hebben wij voor jou op een rijtje gezet. 

Zeer goede kwaliteit voor mooie prijs en keurig verpakt en snelle levering
Alwin
Snelle levering en mooie producten!
Joep Visser
Ruime keuze, vlotte verzending/bezorging!
Niels
Zeer goede kwaliteit en een snelle levering. Ook fijn dat mijn das gewoon door de brievenbus kan en dat ik er dus niet op hoef te letten dat ik thuis moet zijn op het moment van bezorging.
Joris Beljaars
Prima bretels. Extra lang past goed.
Pieter
We zochten een stropdas in een \'nogal aparte kleur\' (goud/geel) omdat we een (subtiel) bruiloft thema hebben in de kleur van een bepaalde video game. Hierbij mocht het niet teveel opvallen dat dit thema erin verwerkt was, maar moest voor de kenners wel meteen duidelijk wezen welk kleur patroon we voor hadden gekozen (donker blauw met goud/geel dus).

Alle andere goud gele stropdassen online zagen eruit als \'goedkope katoen zooi\' om het maar heel botweg te zeggen, en in de lokale winkels keken ze ons aan alsof we gek waren toen we om goud geel vroegen haha. Maar toen kwamen we deze site tegen, de kwaliteit online zag er al super uit (mooi zijde look ook), en bij ontvangst bleek het ook volledig aan de verwachting en \'online presentatie belofte\' te voldoen.

TOP kwaliteit, snel geleverd en een zeer mooi product.
R. Reijenga

Betaal veilig online

×