Bretelswinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Bretels kopen

profuomo bretels 2

Waar moet je op letten bij het kopen van bretels? Op het online web bieden diverse winkels bretels aan, hoe weet je nu dat je de juiste bretels kiest?

Naar onze bretels.

Let op de lengte

De lengte van de bretels is een belangrijk criterium mocht je groot van stuk zijn. Bretels met een lengte van 120 cm zijn in dit geval een goede keuze. Voor vrijwel elke man zijn bretels van 90 cm te kort. Schaf deze dus nooit aan, om teleurstellingen te voorkomen.

Let op de kwaliteit

Dit is een lastig punt. Hoe beoordeel je vanaf een foto de kwaliteit van de bretels? Over het algemeen kun je er van uit gaan, dat hoe hoger de prijs, hoe beter de kwaliteit zal zijn. Helaas kun je hierin voor de gek worden gehouden, het is niet percé gezegd dat bretels van Euro 40,00 beter zijn dan bretels van Euro 20,00. Een kenmerk waar je op kunt letten is het merk. Staat er überhaupt een merk bij? Bretels zonder merk zijn over het algemeen uitgevoerd met minder oog voor detail.

Wil je bretels met lederen patten?

Op internet kun je kiezen uit bretels met of zonder lederen patten. Deze lederen patten zijn afneembaar, zodat je ook enkel de klemsluitingen kunt gebruiken. De lederen patten zijn bedoeld om aan de knopen aan de binnenkant van de tailleband te bevestigen. Mocht je deze knopen niet hebben, dan kun je deze door een kleermaker erin laten plaatsen. De Profuomo bretels van Bretelswinkel.nl worden standaard geleverd met knopen en uitleg over de plaatsing van de knopen.

Bekijk ook

Soorten bretelsluitingen 1

Soorten bretelsluitingen

Tegenwoordig zijn er bretels in allerlei verschillende stylen en varianten. Zo kunnen ook de sluitingen van bretels verschillen. Hoe je deze bevestigd en bij welke style je welk type bretel nou precies draagt hebben wij voor jou op een rijtje gezet. 

Binnen 2 dagen had ik mijn gerse strik binnen. Top gegaan en alle beloftes zijn nagekomen. Kwaliteit van de strik is dik in orde.
Sam Boogaerdt
Uitstekende service, strik en bijpassend pochet besteld, snelle levering, uitstekende kwaliteit. Heb al vaker hier besteld nooit gedoe mee gehad.
GvdM
Uitstekende service, strik en bijpassend pochet besteld, snelle levering, uitstekende kwaliteit. Heb al vaker hier besteld nooit gedoe mee gehad.
GvdM
Twee paar bretels besteld. Een paar smallere donkerblauwe (dames) en een paar donkerblauw/wit geruit. Deze doen tenminste wat ze moeten doen en schieten niet los zoals goedkopere exemplaren. Mooi pakketje ook.
Marja
Goede telefonisch advies gehad
Betty van Arendonk

Mooie grote collectie met ruime keuzemogelijkheid, heb hiermee mijn eigen bretelcollectie met vele mogelijke kleuren dan ook royaal uitgebreid. In een woord ,TOP.

Piet Hummel

Betaal veilig online

×