Bretelswinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Bretels in trendy kleuren

Blog bretels

Ieder seizoen zien we in de modewereld weer nieuwe modekleuren. Voeg eenvoudig een tikje fashion toe aan jouw dagelijkse outfit door te kiezen voor bretels in een hippe kleur

Hippe bretels

Al een aantal jaren zijn bretels, naast dat ze erg praktisch zijn, ook een trendy kledingaccessoire. Er is niets leuker dan af en toe een paar nieuwe bretels aan te schaffen, zeker voor de echte bretel-liefhebber.

De trends op bretelsgebied gaan eigenlijk volledig samen met alle andere trends in de modewereld. Zo zie je bijvoorbeeld op dit moment bretels in verschillende effen kleuren die zorgen voor een subtiele twist aan je look. Net als in de kledingbranche, zie je opvallende kleuren in een pastel- of subtiele tint. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zachtgeel, babyblauw, lichtroze, lila, of koraal.

Trendy bretels

Naast dat we zien dat er specifiek gespeeld wordt met een divers kleurgebruik in de mode in het algemeen, zijn ook smalle bretels erg geliefd op dit moment. Smalle bretels in een opvallende kleur zijn een leuke toevoeging aan jouw nieuwe zomeroutfit. Combineer een paar babyblauwe smalle bretels bij een wit overhemd voor een frisse zomerse look, of een paar zachtgele smalle bretels bij een beige linnen overhemd tijdens een warme zomerdag. 

Trendy bretels 2022

Bretels combineren volgens de laatste mode

Een opvallend gegeven is dat we merken dat een grote groep (helaas) nog niet helemaal bekend is met het dragen van bretels. Vaak is de eerste keer dat zij in aanraking komen met dit te gekke kledingaccessoire, wanneer zij te gast zijn bij een huwelijksfeest of bij een andere feestelijk gelegenheid. Het is natuurlijk waar dat je met een paar bretels een outfit echt kunt afstylen.

Vuistregel voor een uitgebalanceerde outfit.

Wist je dat een goed gebalanceerde trendy look bestaat uit 2 of 3 kledingstukken gecombineerd met 1 tot 3 unieke kledingaccessoires? De gelegenheid is daarbij wel van belang. Zo draag je bijvoorbeeld voor een bruiloft vaak een kostuum of een combinatie van drie kledingstukken met drie unieke accessoires. Met drie kledingstukken wordt bedoeld, een pantalon, een overhemd en een colbert. Style deze items vervolgens af met bijvoorbeeld een vlinderstrik, bretels en een paar bijpassende sokken om een complete look te creëren.

Vraagt de gelegenheid om een iets meer casual outfit, dan kun je genoegen nemen met twee kledingstukken in combinatie met maximaal drie kledingaccessoires. Draag bijvoorbeeld een pantalon met een linnen overhemd in combinatie met een paar bijpassende bretels en bijvoorbeeld een linnen vlinderstrik als je uitgenodigd bent voor een vrijdagmiddagborrel.

Binnen 2 dagen had ik mijn gerse strik binnen. Top gegaan en alle beloftes zijn nagekomen. Kwaliteit van de strik is dik in orde.
Sam Boogaerdt
Uitstekende service, strik en bijpassend pochet besteld, snelle levering, uitstekende kwaliteit. Heb al vaker hier besteld nooit gedoe mee gehad.
GvdM
Uitstekende service, strik en bijpassend pochet besteld, snelle levering, uitstekende kwaliteit. Heb al vaker hier besteld nooit gedoe mee gehad.
GvdM
Twee paar bretels besteld. Een paar smallere donkerblauwe (dames) en een paar donkerblauw/wit geruit. Deze doen tenminste wat ze moeten doen en schieten niet los zoals goedkopere exemplaren. Mooi pakketje ook.
Marja
Goede telefonisch advies gehad
Betty van Arendonk

Mooie grote collectie met ruime keuzemogelijkheid, heb hiermee mijn eigen bretelcollectie met vele mogelijke kleuren dan ook royaal uitgebreid. In een woord ,TOP.

Piet Hummel

Betaal veilig online

×