Bretelswinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Bretels combineren met een coltrui

BRETELS COLTRUI BLOG

Ben jij gewend om bretels te combineren met een overhemd maar is dat eigenlijk te koud? Zo combineer je bretels met een warme coltrui!


Bretels dragen in de winter

De winter is in aantocht en de temperatuur daalt, dat betekent dat de tijd van alleen een overhemd dragen even voorbij is. Om toch fashionable voor de dag te komen, adviseren wij jou graag hoe je bretels kunt combineren met een comfortabele coltrui. 

Effen bretels combineren 

Bretels draag je tegenwoordig echt niet meer alleen op een overhemd. Ook als je graag een coltrui draagt, kun je dit functionele en trendy accessoire blijven dragen. Een coltrui zorgt vaak voor een nonchalantere uitstraling. Combineer daarom bijvoorbeeld bij een zwarte coltrui ook zwarte bretels. Je kunt hierin spelen met het materiaal of eventueel een patroon, maar houd de combinatie rustig. Stem de kleur van je bretels af op de kleur van je coltrui als je voor een klassieke en stijlvolle look wilt gaan. 

Ben jij meer een waaghals en val je graag op met je kledingkeuze? Combineer dan bij een coltrui bretels in een contrasterende kleur. Draag jij jouw coltrui ook onder een kostuum of colbert? Dan kun je ook bretels kiezen in de kleur van het kostuum of het colbert. 

Bretels met coltrui combiner Inspiratie

Gestreepte bretels combineren

Het combineren van bretels met strepen is eigenlijk best eenvoudig. Heb jij bijvoorbeeld een donkergrijze coltrui die je graag draagt met een zwarte pantalon of jeans? Dan zijn bretels met grijze strepen een goede keuze. Door de verschillende tinten grijs maak je jouw outfit speels op een stijlvolle manier. 

Ook als je graag een blauwe jeans draagt kun je bretels dragen over je blauwe of donkerblauwe coltrui. Ga in dit geval dan voor blauw gestreepte bretels om hetzelfde resultaat te behalen als hierboven omschreven in de zwart/grijze combinatie.

Binnen 2 dagen had ik mijn gerse strik binnen. Top gegaan en alle beloftes zijn nagekomen. Kwaliteit van de strik is dik in orde.
Sam Boogaerdt
Uitstekende service, strik en bijpassend pochet besteld, snelle levering, uitstekende kwaliteit. Heb al vaker hier besteld nooit gedoe mee gehad.
GvdM
Uitstekende service, strik en bijpassend pochet besteld, snelle levering, uitstekende kwaliteit. Heb al vaker hier besteld nooit gedoe mee gehad.
GvdM
Twee paar bretels besteld. Een paar smallere donkerblauwe (dames) en een paar donkerblauw/wit geruit. Deze doen tenminste wat ze moeten doen en schieten niet los zoals goedkopere exemplaren. Mooi pakketje ook.
Marja
Goede telefonisch advies gehad
Betty van Arendonk

Mooie grote collectie met ruime keuzemogelijkheid, heb hiermee mijn eigen bretelcollectie met vele mogelijke kleuren dan ook royaal uitgebreid. In een woord ,TOP.

Piet Hummel

Betaal veilig online

×